Skip to main content

Partners van Capelle Business Plaza

Krijger Jobs

  • De Linie 5G
  • 2905 AX
  • Capelle aan den IJssel

Over Krijger Jobs

Ontstaan KrijgerJobs
KrijgerJobs is onderdeel van De Jonge Krijger. Deze organisatie is al 16 jaar het projectbureau voor jongeren. De medewerkers houden zich actief bezig met de coaching en begeleiding van jongeren vanaf 16 jaar die naar school gaan en/of werken. Dit door coaching, begeleiding en het aanbod van trainingen en workshops.

De Jonge Krijger wil de verbindende factor zijn tussen de jongeren en werkgevers. Dit gaan wij doen door onze nieuwe dienst KrijgerJobs.

Missie
“KrijgerJobs draagt actief bij aan een samenleving waarin jonge mensen vanuit hun eigen kracht en talent hun plek veroveren op de arbeidsmarkt.”

Wat is KrijgerJobs
KrijgerJobs is hét detacheringsbureau voor jong talent. We zijn gespecialiseerd in de matching van talent in de leeftijd tot 35 jaar. Vanuit onze expertise, kennis en ervaring van de belevingswereld en ontwikkeling van jongeren bieden we verschillende oplossingen aan om talent te matchen aan het bedrijfsleven.

Waarom KrijgerJobs
Onze kennis en ervaring op het gebied van coaching, zowel persoonlijk als loopbaangericht zetten wij in voor onze talenten en klanten! Naast recruitment is coaching een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Eén van onze kernwaarden is: haal het allerbeste uit jezelf. Dit doen we dan ook graag! De ontwikkeling van talent staat bij ons centraal. Talenten die kiezen voor een loopbaan bij KrijgerJobs krijgen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. We gaan direct in gesprek met onze talenten en stellen een persoonlijk ontwikkelplan op. Verder bieden we coaching on the job en trainingen aan op het gebied van softskills. We halen het beste in onze talenten naar boven, wat maakt dat ze kunnen presteren in hun vakgebied. Het resultaat is een duurzame match, voor zowel de kandidaat als de werkgever.

Onze aanpak
We matchen geen grote hoeveelheden CV’s met vacatures, maar we gaan voor een persoonlijke aanpak.

We kennen onze talenten, hun drijfveren en wensen op het gebied van werk. Dit omdat we uitgebreid met ieder talent in gesprek gaan.We kennen ook de bedrijven en hun bedrijfscultuur, omdat we hier op bezoek gaan en zo op de hoogte zijn van de organisatieontwikkelingen en bedrijfscultuur. Op deze manier sluiten we aan op de behoefte vanuit de werkgever.

De recruiters voelen feilloos aan of een talent goed past in een organisatie.