Skip to main content

Partners van Capelle Business Plaza

Kantoortehuur010.nl

  • Essebaan 17b
  • 2908 LJ
  • Capelle aan den IJssel

Over Kantoortehuur010.nl

KANTOOR TE HUUR VOOR KORTE OF LANGERE DUUR

Professioneel ondernemen in een fijne omgeving, zonder dat je daar direct de hoofdprijs voor betaalt en direct vastzit aan een langdurig huurcontract? En ook nog eens goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte!

Op deze website bieden wij een overzicht van de door ons aangeboden kantoren op verschillende locaties. Op zoek naar een tijdelijke of juist een permanente huisvesting voor je onderneming?

Kantoortehuur010.nl  heeft dan de oplossing voor jou. Wij bieden op verschillende lokaties in Rotterdam en omgeving functionele kantoorruimte vanaf 19 m²  met alle noodzakelijke voorzieningen. Al onze kantoren bevinden zich op goed bereikbare locaties zowel met de auto als met openbaar vervoer, goede parkeergelegenheid, glasvezel internet en prettige huurcondities..

Kantoortehuur010.nl is ideaal voor starters, doorstarters of groeiers. Voor elke ondernemer bieden wij een passende huurtermijn. Door de diversiteit van onze panden, en daardoor ook onze kantoorkamers, bieden wij voor elke ondernemer een locatie met een passende werksfeer voor optimaal werkplezier.  Ervaar hoe het is om te werken op een locatie met meerder ondernemers, dit werkt stimulerend en bevorderd uw netwerk.