Skip to main content

Partners van Capelle Business Plaza

Daamen & van Sluis Accountants Belastingadviseurs

  • Fascinatio Boulevard 722
  • 2909 VA
  • Capelle aan den IJssel

Over Daamen & van Sluis Accountants Belastingadviseurs

Daamen & van Sluis Accountants Belastingadviseurs (hierna D&vS) is een organisatie van veelzijdige, betrokken professionals op het gebied van accountancy, fiscaliteit en HRM. We beschikken over de vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) ten behoeve van het uitvoeren van wettelijke controles. Wij zijn een accountantsorganisatie met een brede klantenportefeuille. Dankzij de variëteit in expertise en ervaring van onze medewerkers en in combinatie met onze samenwerkingsverbanden, zijn wij in staat om zowel voor kleine, middelgrote en grote (nationale- en internationale) MKB-ondernemingen een goede kwalitatieve dienstverlening aan te bieden. Daarnaast richten wij ons tevens op de (semi)-publieke sector alwaar wij ook diverse non-profit organisaties bedienen.

Op dit moment heeft D&vS 3 partners en circa 40 mensen in dienst. Wij werken vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel en hebben nog een vestiging in Ermelo. Door optimaal gebruik te maken van onze (internationale) netwerken kunnen wij met een relatief beperkte omvang een professionele dienstverlening garanderen met een persoonlijke aanpak.

Nationale- en internationale samenwerkingsverbanden
D&vS is lid van het internationale samenwerkingsverband AGN (Accountants Global Network) welke wereldwijd vertegenwoordigd is. Deze associatie wordt gebruikt voor het ontwikkelen en wederzijds gebruik maken van branche expertise en vaktechnische kennis. AGN  International is een wereldwijd opererende associatie van onafhankelijke kantoren op het gebied van accountancy, controle en belastingadvies, en wordt benut ter ondersteuning van internationaal opererende cliënten.

Daarnaast is D&vS, op nationaal niveau, lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-administratieconsulenten); dit is een groep van zelfstandig professionele openbare accountantskantoren met een uitgebreid kwaliteitssysteem, een vaktechnisch bureau en voorzien van een volledig opleidings- en cursusprogramma. Het backoffice van SRA is gevestigd in Nieuwegein (circa 50 personen) waar ook ons vaktechnisch bureau is gevestigd en welke mede vaktechnische zaken organiseert gericht op specifieke sectoren.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Naast het maatschappelijk betrokken zijn bij diverse organisaties (Voedselbank Capelle, Stichting Vrienden van het IJssellans Ziekenhuis, Stichting De Zonnebloem, Roparun, KiKa) zijn wij ook bewust van de impact van onze plaats in de samenleving door het gebruik van digitale dossiers, het rijden van elektrische auto’s en het gevestigd zijn in een eigen pand te Capelle aan den IJssel dat voldoet aan alle hedendaagse milieuvereisten. Verder zijn wij als accountant nauw betrokken bij grote milieuprojecten van diverse opdrachtgevers en zijn wij subsidieadviseur voor EV leveranciers.