Skip to main content

Werkzaamheden viaduct A16 over de Hoofdweg

Gepubliceerd op: dinsdag 30 januari 2024 | 11:03

Rijkswaterstaat vervangt in 2024 en 2025 het viaduct in de A16 over de Hoofdweg in Rotterdam. Dit zorgt vanaf maart voor overlast voor het verkeer. 

Rijkswaterstaat heeft gekozen voor de aanpak die voor de minste overlast zorgt. Toch moet het verkeer rekening houden met wegafsluitingen en omleidingen. Meer informatie hierover staat op de website a16rotterdam.nl.

Bereid u goed voor
Wilt u zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden? Bereid u dan goed voor. Ga in elk geval goed geïnformeerd op reis. Houd ook rekening met extra reistijd. Probeer niet tijdens de spits te reizen of werk thuis. U kunt misschien ook vaker het openbaar vervoer of de fiets gebruiken. Op de website van Zuid-Holland Bereikbaar staan tips, acties en mogelijkheden om anders te reizen.

Online informatiebijeenkomst 
Op dinsdag 13 februari van 19.30 tot 20.30 uur is er een online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan het viaduct in de A16 over de Hoofdweg. Rijkswaterstaat, bouwcombinatie De Groene Boog en Zuid-Holland Bereikbaar vertellen dan meer over de werkzaamheden. Ook wordt informatie gegeven over manieren om zo min mogelijk overlast te hebben van de werkzaamheden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via a16rotterdam.nl/webinar