Skip to main content

Terugblik: Galadiner IJsselland Ziekenhuis

Gepubliceerd op: donderdag 18 januari 2024 | 15:32

Op donderdag 21 december 2023 organiseerde de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis opnieuw een schitterend galadiner. Het diner vond plaats in het Isala Theater.

Het was de tweede keer dat ze het organiseerde. De eerste editie was een groot succes met een opbrengst van ongeveer €50.000. Het doel van de avond was het ophalen van zo veel mogelijk geld om bijzondere projecten in het ziekenhuis mee te kunnen financieren. Ook dit jaar bracht de fantastische avond veel geld op, er werd maar liefst € 52.500 opgehaald.

Live muziek en verrassende optredens
De avond begon met een warm welkom in de gezellige ontvangsthal van het theater en bood vervolgens een gevarieerd programma. De Grote Zaal diende als sfeervolle locatie voor een heerlijk diner, waar gasten konden genieten van live muziek en verrassende optredens. Waarnemend burgemeester Cor Lamers en wethouder Economische Zaken Eric Faassen waren aanwezig bij het evenement. 

De opbrengst van het diner draagt bij aan de ondersteuning van speciale projecten. Benieuwd naar wat er met de opbrengsten van de eerste editie zijn gedaan? Kijk op de website van Vrienden van het IJsselland voor meer informatie.