Wijkverpleegkundige

 • Status:
  Open
 • Publicatiedatum:
  30 november 2020
 • Aantal keer bekeken:
  222
 • Startdatum:
  30 november 2020

Als wijkverpleegkundige voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit voor jouw cliënten en net een beetje meer. Onze opdrachtgever betreft een woonzorg complex en werkt intra – extramuraal. Voor de extramurale diensten hoef je niet de hele regio door te rijden want de cliënten zitten op loopafstand.

Je bent de spil in de zorg en naast de huisarts ben jij zichtbaar in de buurt. Je kent het sociale domein van je wijk goed en gebruikt dit ook in je werk. Soms werk je in complexe situaties maar dat kun je prima aan.

Als verzorgende wijkverpleegkundige werk je veel zelfstandig en heb je veel persoonlijk contact met jouw cliënten. Samen met jouw team, cliënt (en de familie) stel je een zorgplan op waarin de wensen van jouw cliënt staan beschreven. Je zorgt niet alleen voor de dagelijkse (ADL) verzorging, maar ook voor de menselijke kant van de zorg; een goed gesprek, een lekkere kop koffie.

 • Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de extramurale (soms complexe zorgvraag) van de cliënt en om deze vast te leggen in het zorgleefplan;
 • Als wijkverpleegkundige ben je gericht op ondersteuning van de cliënt en het cliëntsysteem. Het gaat hierbij om aspecten die te maken hebben met kwaliteit van leven, het versterken van de zelfredzaamheid en het versterken van de eigen regie;
 • Als wijkverpleegkundige coördineer en lever je op een vriendelijke en respectvolle wijze de benodigde zorg conform afspraken. Je doet dit in samenspraak en -werking met ketenpartners (huisarts/specialist), vertegenwoordigers uit het sociale domein en collega’s;
 • Als wijkverpleegkundige indiceer je zelfstandig de wijkverpleging;


Functie eisen:

 • Je bent gediplomeerd en je bent in het bezit van een BIG registratie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de ouderenzorg;
 • Jouw vak voer je met je hart en een zekere passie uit en werk je op een menselijke manier;
 • Werken met onregelmatige tijden is voor jou geen enkel probleem;
 • Je bent representatief in verschijning, in houding en in woord;
 • Tot slot; een praatje en gezelligheid, dat spreekt jou aan;

Het aanbod:

Naast een marktconform salaris krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Verder kom je te werken in een professionele maar ook gezellige organisatie waar werklust net zo belangrijk is als het neerzetten van een optimale dienstverlening. Samen met de opdrachtgever bieden wij twee mogelijkheden aan; je kunt direct op contractbasis aan de slag of je kiest ervoor om op flex basis te werken wat maakt dat je dan je eigen tijden kan bepalen en invullen.

Voel jij je aangetrokken tot deze vacature? Solliciteer dan door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Voor vragen kun je terecht bij Soraya van der Veldt. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en is te bereiken op het telefoonnummer 06-81955969.

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.