Enquête Business Magazine

Uw mening doet ertoe, laat ons weten wat u vindt van het Business Magazine. En wat u graag anders zou zien.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over het Business Magazine. Als ontvanger en lezer van dit business magazine willen we u graag waardevolle informatie bieden die voor u van toegevoegde waarde is. Daarom vragen wij u om 5 minuten van uw tijd te investeren en de onderstaande vragen te beantwoorden.


Maak uw keuze a.u.b.Maak uw keuze a.u.b.

  Maak uw keuze a.u.b.Maak uw keuze a.u.b.

  Maak uw keuze a.u.b.Maak uw keuze a.u.b.

  Maak uw keuze a.u.b.Maak uw keuze...Maak uw keuze a.u.b.
Ongeldige invoer


Maak uw keuze a.u.b.
Ongeldige invoer

Het magazine digitaal ontvangen?

Voor nu is de papieren versie van het Business Magazine nog steeds het uitgangspunt voor onze redactie. Toch kunnen we ons voorstellen dat we in de toekomst het magazine naast een gedrukte versie ook digitaal gaan aanbieden en dan met name bij die lezers die daar de voorkeur aangeven.

Om dit op termijn te kunnen realiseren willen we u vragen uw e-mailadres bij ons achter te laten. Dit wordt zorgvuldig opgeslagen in een beveiligde omgeving en uitsluitend gebruikt voor het toezenden van het digitale Business Magazine.


Maak uw keuzen a.u.b.
Voer uw (geldig) e-mailadres in...

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.