Partners van Capelle Business Plaza

Facility Point

  • Kanaalweg 33-35
  • 2903 LR
  • Capelle aan den IJssel

Over Facility Point

Bent u op zoek naar een kantoorlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam of Nieuwerkerk aan den IJssel? Loop dan eens binnen bij onze vestiging "Canaalstaete". Deze locatie heeft een modern zakelijke uitstraling en een levendige lounge met receptie. 

Kantoor huren in Capelle aan den IJssel

Dit goed bereikbare business center heeft een eigen beveiligd parkeerterrein waar u kosteloos gebruik van kunt maken. U huurt een full-service kantoor met 3 of 4 werkplekken inclusief meubilair, internet via glasvezel en Voip telefoon al vanaf € 600,- per maand. Onze receptie zorgt voor het doorverwijzen van uw bezoekers en voor het beantwoorden van uw telefoon bij afwezigheid. Op de begane grond hebben wij diverse zorgunits en ook het agendabeheer kan door onze receptie uit handen genomen worden.  

Vergaderen in Capelle aan den IJssel

Facility Point Capelle aan den IJssel beschikt over diverse spreekkamers en vergaderruimten, inclusief een TV en beamer. Deze ruimtes zijn vanaf € 12,50 per uur te huur. Ook als zorgorganisatie kunt u van de spreek- en behandelkamers binnen ons zorgcluster gebruik maken.

Virtueel kantoor Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een vestigingsadres voor uw KvK. inschrijving? Dan is een virtueel kantoor in Facility Point Capelle a/d IJssel voor u de oplossing.

U kunt gebruik maken van ons adres voor uw KvK inschrijving. Wij verwerken uw post en kunnen uw telefoon aannemen en u kunt gebruik maken van onze spreekkamers.

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.