Nog 4 keer gratis coaching beschikbaar

Gepubliceerd op: woensdag 29 april 2020 | 15:38

'Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt om vol te houden.' dat hoor ik de laatste week steeds vaker.

De eerste weken was het nog improviseren met wat vakantiegevoel erbij. Maar langzamerhand wordt nu het gemis van sport op de tv steeds meer gevoeld. En de overmaat aan corona expert uitzendingen komt velen de oren en neusgaten uit. De spanning in huis en op het werk kan door alle onzekerheden dan wel eens hoog oplopen, zonder dat daar de gewone uitlaatkleppen voor gebruikt kunnen worden.

Daarom heb ik een speciaal coaching aanbod voor je, Ik stel mijn luisterend oor per keer 30 minuten gratis beschikbaar voor nog 4 bellers in de komende 4 dagen.

Het mag een persoonlijke kwestie zijn, maar ook een zakelijk probleem. Als neutrale buitenstaander, life- en business coach met 40 jaar ondernemerservaring en -heel veel- levenswijsheid kan ik je vast helpen  je stresslevel wat te verlagen.   

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens of bel naar 06-4390 2749 voor een Zoom of Skype afspraak.

Wijsheid en alle Goeds,

Elisabeth van der Meer

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.