De kantorenmarkt is in beweging

Gepubliceerd op: dinsdag 23 maart 2021 | 9:35

De kantorenmarkt is in beweging. Bedrijven komen er achter dat thuiswerken ook veel voordelen oplevert.

Bedrijven vragen zich af of het aanhouden van een groot kantoor nog wel verstandig is. Tegelijkertijd is alleen maar thuiswerken op de lange termijn ook niet wenselijk. De verwachting is dat steeds meer ondernemers en werknemers gebruik zullen gaan maken van dagkantoren bij een business center bij hun in de buurt.

Bij FacilityPoint ‘Canaalstaete’ op de Kanaalweg 33 kunt u terecht voor het huren van kantoorunits, dagkantoren, zorgunits, flexplekken en vergaderkamers.

Op de Kanaalweg 33 in het hart van Capelle a/d IJssel vindt u ons. FacilityPoint business center biedt plaats aan uiteenlopende ondernemers; van boekhoudkantoren en adviesbureaus tot aan zorgbedrijven. Dit business center heeft een centrale receptie met wachtruimte, een koffiehoek en een eigen gratis parkeerterrein. Ondernemers kunnen er ook terecht voor alleen een kvk-inschrijfadres (virtuele kantoor). Kortom; plezierig zakendoen in een full-service business center.

Aanbieding:
Indien u in de maanden Maart en April drie keer gebruik maakt van een dagkantoor, dan is de derde keer kosteloos.

Loop een bij ons binnen of bel voor een afspraak met 010 – 820 0850. Onze receptionistes leiden u graag rond.

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.