Nieuw! Leenfietsen en e-bikes rondom de Grote Kruising

Gepubliceerd op: woensdag 14 april 2021 | 9:01

Vanaf 17 april aanstaande worden de werkzaamheden aan de Grote Kruising geïntensiveerd en dat brengt meer hinder met zich mee. Nieuw is dat er nu (vanaf 17 april) op drie plaatsen deelfietsen en deel e-bikes te leen zijn: bij de nieuwe bushalte, de Surfplas en bij de waterbushalte. Zie kaartje.

Op de website www.Ways2go.nl staan bij wegwerkzaamheden / Grote Kruising nu al een aantal alternatieven genoemd in plaats van de auto en dit wordt de komende periode uitgebreid. Een overzicht:

Korting op aanschaf fiets of e-bike of elektrische scooter
Kom je nu met de auto naar het werk dan kom je wellicht in aanmerking voor een fikse subsidie op de aanschaf van een fiets, e-bike of e-scooter. Dat kan oplopen tot 300 euro.

Kijk naar de voorwaarden

Eerst uitproberen?
Weet je niet of fietsen naar het werk iets voor je is, en woon je in Krimpen aan den IJssel probeer dat dan eerst een week uit. Kijk hier voor alle informatie.

Omleidingsroutes
Moet je echt met de auto, kijk dan van te voren welke route het beste is. Let op dat kan per dag of per week verschillen. www.degrotekruising.nl

Ook kan je een persoonlijk reisadvies krijgen: https://ways2go.nl/nl/actie/persoonlijk-reisadvies-grote-kruising/

Als eerste geïnformeerd
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe informatie of acties rondom de wegwerkzaamheden? Meld je aan voor de community: https://ways2go.nl/nl/focusgrotekruising/

Tot slot.
De komende periode worden er nog meer alternatieven live gezet op Ways2go. Denk onder andere aan gratis ov-tickets. Houd de website in de gaten.

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.