FacilityPoint business center biedt ook plaats aan ‘thuiswerkers’

Gepubliceerd op: donderdag 10 december 2020 | 11:57

Steeds meer ‘thuiswerkers’ maken gebruik van een ‘dagkantoor’ of een ‘flexplek’ bij hun in de buurt.
De kantorenmarkt is in beweging. Wij komen er allemaal achter dat thuiswerken ook voordelen oplevert. Bedrijven vragen zich af of het aanhouden van een groot kantoor nog wel verstandig is. Tegelijkertijd is het alleen maar thuiswerken op de langere termijn ook niet wenselijk. De verwachting is dat steeds meer ondernemers en werknemers gebruik zullen gaan maken van dagkantoren en flexibele werkplekken bij business centers in de buurt.

Prettig werken in een modern businesscenter bij u in de buurt; bij FacilityPoint ‘Canaalstaete’ kunt u terecht voor het huren van kantoorunits, dagkantoren, flexplekken en spreekkamers.

Op de Kanaalweg 33 in het hart van Capelle a/d IJssel vindt u ons. Dit business center biedt plaats aan uiteenlopende ondernemers; van boekhoudkantoren en adviesbureaus tot aan zorgbedrijven. Ons business center is voorzien van een centrale receptie met wachtruimte, een koffiehoek en een eigen gratis parkeerterrein. Ondernemers kunnen er ook terecht voor alleen een kvk-inschrijfadres (virtuele kantoor). Kortom; plezierig zakendoen in een full-service business center. Loop eens bij ons binnen of bel voor een afspraak met 010 – 820 0850. Onze receptionistes leiden u graag rond.

Eindejaarsaanbieding:
Indien u in de maanden December en Januari drie keer gebruik maakt van een dagkantoor, dan is de derde keer kosteloos.

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.