Professionals en vakmensen en hun kennis en vaardigheden

Gepubliceerd op: maandag 07 december 2020 | 16:10

De echte vakman of professional onderscheid zich door het goed inzetten van kennis en ervaring. Daarnaast spelen gedragscompetenties ook een belangrijke rol, maar hier focussen we op de noodzakelijke en gewenste kennis en vaardigheden van de vakman, van de professional.

Die kennis en vaardigheden zijn vaak in jaren opgedaan door opleiding, cursussen, in de praktijk leren met vallen en opstaan en door begeleiding door “oude rotten” in het vak.

Hoe mooi is het om die kennis en vaardigheden te kunnen benoemen, te weten waar die kennis te halen is en hoe je dus vakmensen kunt maken.

Dat kan met Vakprofielen! Een Vakprofiel is een kennis- en vaardighedenprofiel met vakkennis, businesskennis en branchekennis van specifieke beroepsprofessionals. Download de flyer en zie hoe het werkt.

Weten wat mogelijk is? Bel me op 06-55357940 of Download de flyer.

Fernando Estarippa, lid – eigenaar van de Symion Coöperatie

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.