sliderfoto

FysioCapelle


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0102640440
Adres:
Filosofentuin 2
Postcode:
2908 XB
Plaats:
Capelle aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
J. van der Wel
Emailadres:
jan@fysiocapelle.nl
Telefoonnummer:
0102640440

Bedrijfsactiviteiten

FysioCapelle is al meer dan 30 jaar een toonaangevende organisatie in de zorg die groeit door de uitwisseling met de klant met een beweegprobleem. Vanuit de overtuiging dat 'we weten wat u beweegt' kunnen we snel en effectief inspelen op blessures en klachten door ongevallen of overbelasting. Met 6 vestigingen zijn we breed en diep in de regio vertegenwoordigd. Met collegiale samenwerkingen binnen en buiten de zorg zijn we in staat mensen en organisaties adequaat van dienst te zijn. Of het nu gaat om lichamelijke klachten bij pasgeborenen, schoolgaande pubers, sportende veertigers, hardwerkende vijftigers of senioren, we zijn in staat u de juiste beweegzorg te bieden of u verder te helpen naar een oplossing binnen en buiten ons netwerk. Al meer dan 5 jaar zijn we als PLUS-praktijk gewaardeerd partner van alle zorgverzekeraars en werken enthousiast mee om de zorg voor iedereen haalbaar en betaalbaar te houden.

Vanit de vestigingen in Capelle-Schollevaar-West, Fascinatio en op veel Capelse scholen geven we passende aandacht en geregistreerde kinderfysiotherapie aan de motorische ontwikkeling van kinderen van 0-14 jaar. We leggen vanzelfsprekende contacten met maatschappelijk werk en onderwijs als dat aan de orde is en initieren contacten en faciliteren afstemming van diensten in en vanuit onze Zorg- en Welzijnsplint 'De Gezonde Wijk'in Schollevaar-West.

Vanuit de vestigingen in Schollevaar-Oost, Schenkel, Nieuwerkerk-Parzoom en Nesselande bieden we sportorganisaties met de BlessureBrigade® inloopspreekuren en een 'fasttrack' naar snelle diagnose met MSU Echografie, sportarts en orthopedische specialisten in omliggende zekenhuizen. Onze Corporate-diensten voor het MKB bieden passende aandacht en zorg voor werkplekgerelateerde en 'workload'problematiek. Vanzelfsprekend kunt u ook 'savonds terecht.

De gespecialiseerde afdeling voor Geriatriefysiotherapie en Oncologie/Oedeemtherapie biedt betrokken aandacht voor iedereen die door ouderdom of slepende ziekte moeite heeft met de participatie. Ook hierin werken we intensief en effectvol samen met regionale specialisten.

Omdat we sport in ons DNA hebben begeleiden we van 'kruk tot crack' met inloopspreekuren en effectieve behnadeling van blessures en revalidatie tot op het veld. We hebben verdeeld over het verzorgingsgebied 4 goed geoutilleerde in- en outdoor faciliteiten voor testen en trainen om liefhebber en professional weer 'fit on the pitch' te krijgen. Met services als 'bike-fitting' en begeleiding van paralympische sporters wordt het ons niet snel te gek.

Waar we echt aan onze grenzen komen, zoeken we de oplossing met u en uw huisarts of arbeidskundige in ons directe netwerk van BeweegZorg Capelle of begeleiden u naar een collega-specialist.

FysioCapelle Weet wat u beweegt !

 

 

 

X

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • FysioCapelle Corporate verzorgt onder voorwaarden gratis 15minuten-spreekuren bij u 'op de zaak'.

    lees meer