sliderfoto

Company Webcast B.V.


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0102125111
Adres:
Rivium Boulevard 176
Postcode:
2909LK
Plaats:
Capelle aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
O. Lawerman
Emailadres:
olaf.lawerman@companywebcast.nl
Telefoonnummer:
0102829500

Bedrijfsactiviteiten

Wilt u dat uw fysieke bijeenkomst ook via het internet (live) te volgen is? Dan is een Webcast de oplossing. Via een Webcast is het mogelijk om uw fysieke bijeenkomst (live) via het internet toegankelijk te maken aan tien- of duizenden geïnteresseerden, wereldwijd. U verhoogt hiermee enerzijds het bereik van uw bijeenkomst en anderzijds behoudt u de kennis vanuit deze bijeenkomsten, doordat een Webcast ook achteraf te bekijken en doorzoekbaar is. 

Een Webcast is een typische vorm van ‘one-to-many’ communicatie: vanuit een centrale locatie (de bijeenkomst) bereikt u (live) online kijkers vanachter hun PC, Mac, Tablet of Smartphone. Een Webcast bestaat naast audio of video ook uit andere relevante informatie zoals PowerPoint slides die synchroon met de audio & video meelopen, agendapunten, informatie over de spreker en interactieve opties zoals het stellen van een vraag, chat, polls of survey. U kunt hier ook eenvoorbeeld webcast bekijken. 

Webcast.nl is marktleider in de Benelux op het gebied van Webcasting en maakt gebruik van het RoyalCast Webcast Platform voor haar Webcast diensten. De RoyalCast Webcast software wordt wereldwijd gebruikt door honderden organisaties zoals Ahold, Shell, Heineken, Deloitte, Provincie Limburg, Universiteit Nyenrode, ROC Nijmegen, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Robeco, KPN en Achmea. 

Op deze website vindt u de volgende informatie: 

  • Wat is een Webcast
  • Webcast Voordelen
  • Webcast Toepassingen
  • Webcast Software
  • Kosten Webcast 

Er zijn twee manieren waarop u onze Webcast diensten kunt afnemen:

  1. Full Service: U maakt gebruik van onze Full Service dienstverlening en besteedt de gehele productie van een Webcast aan ons uit.
  2. Self Service: Nadat u beschikt over een camera, geluid en een RoyalCast Encoder, kunt u tegen een vast jaarlijks tarief, onbeperkt zelfstandig Webcasts produceren.

Indien u geïnteresseerd bent in een Webcast  neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren. Bel gratis 0800-WEBCAST of 010 – 282 9500. U  kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Webcast.nl is een initiatief van Company Webcast. Company Webcast is de marktleider in de Benelux op het gebied van Webinars, Online Seminars & Webcasts en maakt gebruik van het RoyalCast Webcast Platform.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding