sliderfoto

Darion Wealth Management


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0102040560
Adres:
Rivium Westlaan 17
Postcode:
2909LD
Plaats:
Capelle aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
Hans Tielkemeijer
Emailadres:
hans.tielkemeijer@darionwm.com
Telefoonnummer:
0102040560

Bedrijfsactiviteiten

De beleggingsspecialisten van Darion Wealth Management kennen de wereld van beleggen als hun broekzak. Zij kunnen de markt overzien en u bijstaan bij uw beleggingen.

Na het inventariseren van uw beleggingsdoelstelling gaan wij voor u aan de slag. U hoeft vervolgens zelf niet naar uw beleggingen om te kijken. Wel kunt u uw beleggingen op de voet volgen, als u dat zou willen. 

Darion Wealth Management in Capelle aan den IJssel  is in 1997 gestart als Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer. Wij zijn volledig gecertificeerd als vermogensbeheerder. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door de Rotterdamse mentaliteit: niet praten, maar doen! Dat wordt door onze cliënten gewaardeerd. 

Wij worden afgerekend op het beleggingsresultaat en niet op het aantal transacties. Dat is wel zo eerlijk. 

We beleggen wereldwijd, in zorgvuldig geselecteerde beleggingsfondsen. Het uitkiezen en onderhouden van een dergelijke beleggingsportefeuille is voor particulieren nauwelijks te doen. De beleggingen staan op naam van onze cliënten, wij hebben slechts de regie. 

Zowel minder grote als zeer grote beleggingsportefeuilles kunnen door Darion Wealth Management worden onderhouden, in collectief vermogensbeheer, respectievelijk individueel vermogensbeheer. 

Onze dienstverlening begint meestal met een goed gesprek. Voor een afspraak kunt u ons mailen of bellen. Wij zullen u graag te woord staan!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Gratis een uitgebreide, schriftelijke analyse van uw huidige beleggingen (ter waarde van € 605,- !).

    lees meer