Capelle Business Plaza
sliderfoto

FlexLounge


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
010-7411000
Adres:
Lylantse Plein 1
Postcode:
2908LH
Plaats:
Capelle aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
Tjeerd de Lange
Emailadres:
tjeerd@flexlounge.nl
Telefoonnummer:
010-7411000

Bedrijfsactiviteiten

Bent u op zoek naar een inspirerende en flexibele omgeving voor uw zakelijke mededelingen, recensies, trainingen, opleidingen, coaching en workshops? FlexLounge heeft 9 verschillende afsluitbare zalen met airco, verdeeld over 2 verdiepingen, voor een ter beschikking van 18 tot 90 m2 voor 2 tot 100 personen en is per dagdeel (4 uur) te huur. Tevens hebben wij de beschikking over een kamer die geschikt is voor coaching, kleine oproepen, en als flexibel kantoor. Deze ruimte is per uur te huur. Onze flexibele instelling zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan ​​voor u klaar om samen met u te kijken naar alle mogelijkheden om voor u het beste resultaat te behalen door dit persoonlijk en flexibel in te vullen.Wilt u na afloop van uw vergadering zelfs ontspannen dan hebben wij de beschikking over een "Bruin café"  waar u kunt genieten van een borrel met uitgebreide uitgebreide hapjes.


Faciliteiten
Beamer, beamerscherm, flipover, TV, geluidinstallatie met microfoon, glasvezel internet en WiFi, uitgebreide koffie en theefaciliteiten, eigen restaurant voor lunch en / of diner, kopieermachine, printer, scanner, uitstekend bereikbaar. 
FlexLounge is centraal gelegen op 5 minuten van de A20 en vlakbij station Rotterdam Alexander. Bovendien beschikken wij over een groot gratis parkeerterrein.


Interesse van vragen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier  van telefonisch via 010-7411000. Wij geven met alle plezier meer informatie over alle mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen .

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding