Evenementen in Capelle aan den IJssel

Mosselen aan de Maas

Van Woensdag 24 augustus 2022 tot Donderdag 25 augustus 2022
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 210

De 8e editie van Mosselen aan de Maas komt eraan! Een exclusief, culinair en zakelijk evenement waar ondernemers, managers, directeuren, prominenten en BN’ers samenkomen om te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. 

Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus 2022 zullen wij onze gasten weer ontvangen. Vertrouwd en sfeervol in het luxe tentenpaviljoen op de kade van het ss Rotterdam. Op maar liefst 3400 m² zijn we deze 2 dagen in augustus weer ‘terug van weggeweest’. 

Alles in één

Mosselen aan de Maas is alles in één. Het netwerkevenement zal op professionele wijze worden georganiseerd en volledig in het teken staan van het uitbreiden van uw zakelijke contacten.

De beurs is een dynamisch middelpunt waar netwerken, entertainment, culinaire gerechten en het delen van kennis samenkomen in een tentenpaviljoen van 3400m², op de kade van het nostalgische cruiseschip ss Rotterdam.

Diverse deelnemers en bezoekers

Dankzij de exclusieve uitstraling onderscheidt Mosselen aan de Maas zich van andere evenementen. Op de beurs zal een grote verscheidenheid aan deelnemende bedrijven aanwezig zijn, die onder anderen werkzaam zijn in: zee- en binnenvaart, luchttransport, logistiek, wegtransport, materialen, diensten, nieuwbouw en onderhoud. Kortom, ondernemers die zich nauw verbonden voelen met het bedrijfsleven uit Rotterdam en de regio.

Wij weten als geen ander dat beslissers, investeerders, opdrachtgevers, gemeentes en wethouders een grote rol spelen tijdens het netwerken. De bezoekers van Mosselen aan de Maas zijn erg divers en precies dát is onze kracht. Tot slot zorgen wij voor een uitgekiend uitnodigingsbeleid, zodat de juiste bezoekers uw stand bezoeken.

Meer informatie: mosselenaandemaas.nl

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.