Evenementen in Capelle aan den IJssel

KVK Cyber Event: Wie zijn die cybercriminelen?

Van Maandag 28 juni 2021 15:30 tot Maandag 28 juni 2021 16:30
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 39

Een phishing-mail, een ransomware-aanval, een hack: 1 op de 5 bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Maar wie zijn die cybercriminelen? Zijn het eenzame jongens op zolderkamers? Zijn het allemaal computernerds? En hoe gaan ze te werk? De politie praat je in dit uur bij over de cybercriminelen die ondernemers aanvallen.

Live Q&A over cybercrime
Digitaal rechercheur Gina Doekhie spoort met haar collega’s van de politie cybercriminelen op. In deze live Q&A beantwoordt ze zoveel mogelijk vragen van ondernemers. Dus heb je een vraag voor de politie over cybercrime en wat je ertegen kunt doen? Stel ‘m in de chat op 28 juni!

Voor wie?
Niemand is veilig voor cybercriminelen. De grote hacks halen het nieuws, maar cybercriminelen vallen ook kleine bedrijven aan. Dit event is voor alle zzp’ers en mkb’ers die meer willen weten over cybercrime. Als je weet wie die cybercriminelen zijn, kun je het hen zo moeilijk mogelijk maken.

Over Gina Doekhie
Gina Doekhie werkt als digitaal rechercheur voor het Cybercrimeteam Den Haag. Zij onderzoekt niet alleen als technisch specialist computers en laptops van verdachten, maar werkt ook mee aan arrestaties en verhoren. In 2019 gaf ze een (Engelse) TEDx talk over cybercrime. Politieagente_Gina_490x734

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via deze link

Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.