Skip to main content

Evenementen in Capelle aan den IJssel

Mosselen aan de Maas 2023

Van Woensdag 20 september 2023 14:00 tot Woensdag 20 september 2023 22:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 105

Op woensdag 20 en donderdag 21 september as wordt het netwerkevent Mosselen aan de Maas weer georganiseerd op de kade voor het SS Rotterdam. Voor de 9e keer wordt dit tweedaagse B2B event georganiseerd en dit jaar weer in aanwezigheid van een “ENC / gemeente Capelle ondernemersplein”. In samenwerking met en ondersteund door de gemeente Capelle aan den IJssel zal het ENC aanwezig zijn om zich te presenteren aan de vele bezoekers die worden verwacht (vorige editie ruim 5000).

Ook u kunt als ENC-lid, ondernemer in (de regio) Capelle aan den IJssel zich tijdens deze twee dagen presenteren. Er is op het ondernemersplein ruimte voor max. 13 ondernemers. Het is een prachtige gelegenheid om u te presenteren, niet alleen aan de bezoekers maar ook aan uw relaties die u kunt uitnodigen om gratis aanwezig te zijn.

Heeft u interesse om als ENC-lid deel te nemen meldt u dan aan via deze LINK. Een aantal ENC leden is u al voor gegaan. Neem hier een voorbeeld aan en laten we er met elkaar een prachtig event van maken.

Meer informatie over deze beurs