sliderfoto

Blog

De laatste Blog van Capelle Business Plaza.


Deze crisis is een risico dat je met elkaar draagt

We leven allemaal in onzekere tijden. De maatregelen die genomen zijn rond de bestrijding van het coronavirus zijn ongekend. Er leven veel vragen. Hoe gaat het met mijn gezondheid? Heb ik dadelijk nog wel een baan? Blijft mijn bedrijf wel overeind? Hoe kan ik doorleven als ZZP-er zonder opdrachten?

Sportlijf staat voor duurzaamheid

Sinds mei 2019 staat er een nieuw pand aan de Hoofdweg 10m in Capelle aan den IJssel. En dit is niet zomaar een pand, maar Sportlijf! Danny Ederzeel en Berry Buis, de eigenaren, hebben hun droom werkelijkheid zien worden en Sportlijf zien uitgroeien tot een high class personal trainingsstudio. In vergelijking met het vorige pand en het oude design is er een hoop veranderd…………

Doet u al zaken met uw buren?

Veel ondernemers bezoeken allerlei netwerkevents en leren op die manier andere ondernemers uit de regio kennen. Maar tegenwoordig gaat alles online. U shopt online, u zoekt online en zou ook online zaken kunnen doen. Maar met wie? Zoekt u op Google dan komt u vaak uit bij degene die voor veel geld bij Google adverteert en zodoende bovenaan staat.